Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

-)(- "Άγιον" Όρος και ο "αδελφός"... Αδόλφος Χίτλερ

 Καμαρωτοί Ορθόδοξοι καλόγεροι φωτογραφίζονται με τους Γερμανούς κατακτητές



Στα χρόνια της Ναζιστικής κυριαρχίας του 1941, στα χρόνια που ο σατανικός και διεστραμμένος Χίτλερ αιματοκυλούσε την ανθρωπότητα, οι καλόγεροι της Ιεράς Επιστασίας του "Αγίου" Όρους έγραφαν επιστολές προς τον Χίτλερ (26 Απριλίου 1941) και τον εκλιπαρούσαν να σπεύσει και να τους προστατέψει έχοντάς τους υπό την κηδεμονία του.

Υποδουλώθηκαν οι καλόγεροι στους Ναζί για να σώσουν το τομάρι τους την ώρα που ο Χίτλερ αιματοκυλούσε την ανθρωπότητα, και ενώ οι Γερμανοί κατακτούσαν εδάφη και δολοφονούσαν αθώα γυναικόπαιδα οι καλόγεροι του "Αγίου" Όρους έστελναν δεύτερη επιστολή στον Χίτλερ, αλλά αυτή τη φορά συγχαρητήρια επιστολή για τα σατανικά και δολοφονικά κατορθώματα των Γερμανών Ναζί.

 Προσευχόντουσαν δε, στον "Κύριον ημών Ιησούν Χριστόν όπως δίδει υγείαν και μακροημέρευσιν στον Αδόλφον Χίτλερ δια το καλόν της Γερμανίας".

Τόση ήταν η υποδούλωση και η αγάπη των Αγιορειτών στον Χίτλερ, όπου ανάμεσα στις φωτογραφίες όλων των "αγίων" Αγιορειτών είχαν και την φωτογραφία του σατανικού εγκληματία Χίτλερ.

Αυτή είναι η τακτική των καλογέρων. Το ίδιο έκαναν και με τους Τούρκους κατακτητές ανοίγοντας τις πύλες της Κωνσταντινουπόλεως για να εισέλθουν οι Τούρκοι.


 Με το "πεσκέσι" των Τούρκων, δηλαδή τα "Χρυσόβουλα", αξιώνει τώρα ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ την Ελληνική γή που ανήκει στον Ελληνικό λαό.

ΠΗΓΗ:SPOREAS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου