Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

ЭЄ ΚΛΕΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. Μέρος 1ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ:

Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΣΩΤΗΡΑΣ,
Η ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΑ ΜΑΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,
ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΨΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ,
ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΦΩΝΕΣ, ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ "ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ",
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΩΡΙΜΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΗΜΙΘΕΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ, ΤΟΥ ΜΙΘΡΑ, ΤΟΥ ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑ ΚΛΠ...

-ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΡΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΕΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΙΑΝ Ή ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ, ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ, ΕΘΙΜΑ, ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ.

-ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ "ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ" ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΕΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.

-ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΗΤΑΙ ΚΑΙ Η ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΑΦΟΥ ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.

-ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΙΔΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΣΑΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΕΣ.

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΜΟΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΔΙΧΘΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΩΣ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΛΗΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΑΥΤΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή