Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Το ιδιωτικό συμφωνητικό του Γιαχβέ και ο "Δίκαιος" Φινεές.



Εορτάζεται από την χριστιανική εκκλησία κάθε χρόνο στις 12 Μαρτίου ο "Δίκαιος" Φινεές, επειδή σκότωσε με ζήλο τον Ζαμβρί και την Χασβί επειδή ήταν από διαφορετικές φυλές και έκαναν έρωτα.

Για του λόγου το αληθές, αντιγράφουμε από τον "Ορθόδοξο Συναρξιστή" :

"Ο Δίκαιος Φινεές ήταν ιερέας των Εβραίων από την φυλή του Ααρών, περί του οποίου διαβάζουμε στην παλαιά διαθήκη: Ο Κύριος ομίλησε προς τον Μωυσήν και είπεν: Ο Φινεές ο υιός του Ελεάζαρ, υιού του Ααρών, έπαυσε τον θυμό του κατά των Ισραηλιτών, διότι ούτος με ιεράν αγανάκτησην, δια την αμαρτίαν των Ισραηλιτών (διότι αναίσχυντα εκπορνεύονταν προσβάλοντας τον Μωυσή και την συναγωγή των υιών του Ισραήλ), ΦΟΝΕΥΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ πρωταιτίους και ούτω δε κατέστρεψα εν τη ιερά μου αγανακτήσει όλους τους Ισραηλίτας.

Ένεκεν της τοιαύτης διαγωγής του δηλώ:

"ΝΑΙ ΕΓΩ Ο ΘΕΟΣ, ΣΥΝΑΠΤΩ ΜΕΤ΄ΑΥΤΟΥ  ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΙΡΗΝΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ. ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΤΗΝ ΙΕΡΟΣΥΝΗΝ ΠΑΝΤΟΤΕΙΝΗΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΕΙΞΕ ΖΗΛΟΝ ΥΠΕΡ ΕΜΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΕΞΙΛΕΩΣΕ ΤΟΝ ΘΥΜΟΝ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΩΝ".

Όπως καταλαβαίνετε, ο Θεός των εβραιοχριστιανών σύναψε ιδιωτικό συμφωνητικό ή συμβόλαιο όπως λέει, με έναν φονιά και έτσι του εξασφάλισε αγιότητα και μάλιστα ήταν τόσο ευχαριστημένος από την πράξη του φόνου, που εξασφάλισε αγιότητα και στους απογόνους αυτού.

Σημ: Από που είπαμε πηγάζει το κακό;


ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣ-ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΩΝ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου