Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

...ΚΑΙ ΠΟΡΝΗ Η ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

-H EΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ υπέρ του Βυζαντινισμού και της Ρωμιοσύνης, που επιχειρείται από διάφορους τομείς με την κάλυψη του επίσημου κράτους, δεν πρόκειται να συμβάλει σε καμία περίπτωση στην ιδεολογική, πολιτική και πνευματική άνοδο του Ελληνισμού, ακόμη και αν ορισμένοι εκ των συμμετοχόντων στην "εκστρατεία" αυτή ελαύνωνται από καλοπροαίρετα κίνητρα.

-ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΕΛΕΙΑ να πιστεύει κανείς, ότι θα αναστηλωθεί το γκρεμισμένο ηθικό των Ελλήνων, αν ακολουθήσουν ιδεολογικά πρότυπα, τα οποία ακριβώς ταυτίζονται πνευματικά, ιστορικά και πολιτικά με την ήττα, την υποδούλωση και την ταπείνωση του Ελληνισμού.

-ΚΑΙ Η "ΛΟΓΙΚΗ" των ιδεολογικών καθοδηγητών, ότι εφ΄ όσον ο Ελληνισμός επέζησε επί αιώνες ως Ρωμιοσύνη, πρέπει και να την αποδεχτούμε ως σωτήρια, δεν διαφέρει από την "λογική" ότι εφ΄ όσον οι Έλληνες επέζησαν στους αιώνες της Τουρκοκρατίας ως ραγιάδες, πρέπει να είναι ραγιάδες.

-ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επί της Ανατολικής Ρωμαικής Αυτοκρατορίας (Βυζαντίου) ήταν πολιτικά κατακτημένοι και διωκόμενοι, όπως ήταν και πολιτιστικά νεκροί, εφ΄ όσον ο πολιτισμός τους κτυπήθηκε συνεχώς και ανηλεώς από την αυτοκρατορία αυτή και έπαυσε να υπάρχει.

-ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ του πολιτισμού τους που επεβίωσε, η γλώσσα (στους πρώτους πάντως αιώνες της αυτοκρατορίας επίσημη γλώσσα της ήταν η Λατινική), υπέστη τέτοια διαστρέβλωση και "εξεβραισμό" των εννοιών και των αξιών, που εως τότε εξέφραζε, ώστε κανείς δεν μπορεί να ανακαλύψει ούτε καν ίχνη του Ελληνικού τρόπου σκέπτεσθαι σε αυτήν -για αυτό η Ελληνική Σκέψη ερευνήθηκε και ερευνάται από την ανθρωπότητα
μόνο μέσω της γλώσσας και εννοιολογίας των προχριστιανικών Ελληνικών κειμένων και ποτέ μέσω των Βυζαντινών.

-ΕΠΙ ΡΩΜΑΙΩΝ (ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ) αυτοκρατόρων (έτσι αυτοαπεκαλούντο, γιατί δεν ήταν Έλληνες, αλλά προήρχοντο από τις άλλες εθνότητες του πολυεθνικού τους κράτους) οι Έλληνες απλώς επεβίωναν.

-ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για την περίφημη δήθεν διάσωση του Ελληνικού Έθνους (το έθνος είναι έννοια καθαρά πολιτισμική) μέσω της Ρωμιοσύνης,που προπαγανδίζουν.

-ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ το κράτος , όπου κατοικούμε, ονομάσθηκε "ΕΛΛΑΣ" και οι κάτοικοί του "ΕΛΛΗΝΕΣ".

-ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ,ότι η αναζήτηση της ιδεολογικής, πνευματικής και συνεπώς πολιτιστικής οντότητάς μας δεν μπορεί παρά να κινείται προς ένα και μόνο στόχο : το μεγαλείο που λέγεται "ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ", δηλαδή ότι κατέτρεξαν, διέστρεψαν και εξαφάνισαν ιστορικά η Ρωμιοσύνη και το Βυζάντιο.

₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου