Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

ΠΑΤΕΡ ΙΩΑΝΝΗΣ: Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ.
Προφανώς όλοι σας γνωρίζετε για την «θεωρία» ότι η Γη είναι σφαιρική και ότι έχουμε στείλει και ανθρώπους γύρω και έξω από αυτή. Όμως το γνωρίζατε ότι όλα αυτά είναι ένα μεγάλο ψέμα από την ΝΤΠ. ;;;

Και όμως αληθινό σκεφτείτε το εξής η Γη σύμφωνα με το ψευδές σφαιρικό μοντέλο περιστρέφεται με 1,670 km/h, δηλαδή θέλουνε να μας πούνε ότι με τόση ταχύτητα εμείς δεν αισθανόμαστε τίποτα και όλα είναι φυσιολογικά λόγο της βαρύτητας;;; Πάρτε για παράδειγμα τον διάδρομο γυμναστικής εάν σταθείτε πάνω του και δεν κινείστε θα πέσετε αυτό πως το εξηγούν;
Η βαρύτητα είναι ψεύτικη και η Γη είναι επίπεδη βάλτε το καλά στο μυαλό σας για όταν έρθει η ώρα της κρίσης. Είναι αδιανόητο να υπάρχουνε άνθρωποι που πιστεύουν πως η Γη δεν είναι επίπεδη αφού μέχρι και η Ιερά Βίβλος μας έλεγε ότι η Γη είναι επίπεδη.
Όλα είναι σχέδιο τον μασόνων ώστε μέσω τον διαστημικών εταιριών Nasa/Esa/Roscosmos κλπ. να παίρνουνε τα λεφτά των αθώων φορολογούμενων για δικά τους συμφέροντα.


Τώρα που πλησιάζει η ώρα του θηρίου μέχρι και οι ίδιοι δεν το κρύβουν, ρωτήστε το σατανικό Google για την καμπυλότητα της Γης και θα σας πετάξει μήνυμα λάθους. Για αυτό να έχετε ορθολογική σκέψη και μην ακούτε και διαδίδεται τα ψέματα τους που σας βγάζουν από τον δρόμο του θεού.

Θα ήθελα να με συγχωρέσετε που έλειψα όλο αυτό το διάστημα αλλά ήμουν σε ομολογία πίστεως και κάποιο Εβραίοσκωληκες έριξαν το site μας.
~ΠΑΤΕΡ ΙΩΑΝΝΗΣ~


πηγή:http://orthodoxia.me

3 σχόλια:

 1. Πάτερ Ιωάννη... Αν είσαι πάτερ, σε έχει φάει η μαλακία.

  Πως αλλιώς να εξηγήσεις το φαινόμενο ότι έχουν μπλοκάρει τα σπερματοώαρια μέχρι πάνω στον αυχένα;;;

  Το παίζουμε που και που το πουλί μας για να μην λέμε μαλακίες και πάθουμε και αλτσχάιμερ. Εντάξει;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΑΤΕΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ..
  ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟ...
  ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΝΤΕ ΞΥΡΙΣΟΥ ΠΑΤΕΡ...ΓΙΑΤΙ ΠΑΣ ΦΙΡΙ-ΦΙΡΙ ΝΑ ΣΕ ΞΥΡΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή