Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

-)(- Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΣ





...Και τα θαυματουργά οπίσθια τού αγίου Ιωάννη

Αναβιώνει δριμύτερος ο θρησκευτικός μεσαίωνας στην Ουκρανία




Στη μονή Σβιατογίρσκα Λαύρα (περιοχή Ντονέτσκ Ουκρανίας) φέρανε μια πολυθρόνα. Οι ορθόδοξοι χριστιανοί πέφτουν στα γόνατα μπροστά στην πολυθρόνα και τη φιλάνε! Μην γελάτε, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

 Την πολυθρόνα την έφερε στην Ουκρανία από την Αμερική ο κύριος Καλφ με τη σύζυγο του και τον ιερομόναχο Πέτρο από ναό τού Σαν Φρανσίσκο.

Πρόκειται για οικογενειακό κειμήλιο τής οικογένειας Καλφ. Ο κύριος Καλφ ήταν ψάλτης τού αγίου Ιωάννη Σανχάισκι (φωτογραφία), ο οποίος πέθανε πάνω στη συγκεκριμένη πολυθρόνα.

Όταν στην Ουκρανία, πατρίδα τού θαυματουργού αυτού αγίου, άρχισαν να χτίζουν ναό προς τιμή του, η οικογένεια Καλφ αποφάσισε να δωρίσει το κειμήλιο στο νέο ναό.

Χιλιάδες πιστοί κατέφθασαν από την πρώτη κιόλας ημέρα, να προσκυνήσουν την άγια πολυθρόνα.

Κοιτάξτε και θαυμάστε την πολυθρόνα, τον ίδιο τον Ιωάννη, που αγίασε με τα οπίσθια του την πολυθρόνα, αλλά και τους πιστούς, που κοιτάζουν το φωτογράφο, λες και είναι ο ίδιος ο Σατανάς.


 
Ο σκοταδισμός δεν έχει τα όρια του.

Πιστεύω, ότι σε μερικά χρόνια θα αρχίζουν να προσκυνάνε τους φορητούς υπολογιστές, τα πανάκριβα ρολόγια και τα τεθωρακισμένα αυτοκίνητα των αγίων τής σύγχρονης εποχής.


Πηγή: freeinquiry.gr




1 σχόλιο: