Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:ΟΙ 4ΗΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΘΕΑ. ΟΙ 5+ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.


Και όμως αυτή η σοκαριστική ανακάλυψη είναι αληθινή. Την έρευνα την ανέλαβε η θεολογική σχολή Λουξεμβούργου σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Μετσόβου Ιωαννίνων.

Από ένα δείγμα 1500 παιδιών τα οποία βαπτίστηκαν με Ελληνικό και ορθόδοξο τρόπο βγήκε το συμπέρασμα ότι όσα βαπτίστηκαν με 4 βουτιές γίνανε άθεοι ή σατανιστές ενώ τα υπόλοιπα που βαπτίστηκαν με 5 και πάνω βουτιές έγιναν είτε εγκληματίες που μαγειρεύουν κρυσταλλική (το 15% περίπου) ή δολοφόνοι για το παρακράτος και το τέρας 666(85%).
Αυτό οφείλετε στο ότι οι αριθμοί από το 4 και πάνω είναι πιο κοντά στον σατανικό αριθμό 666 από ότι οι 1-3. Οι αριθμοί από το 1 εώς το 3 έχουνε ασυλία γιατί συμβολίζουν την Αγία Τριάδα συνεπώς όλοι οι υπόλοιποι είναι ευάλωτοι στα σατανικά στοιχεία.

Η συγκεκριμένη έρευνα δεν έχει ανέβει ακόμα σε κάποιο  επιστημονικό περιοδικό γιατί είναι τόσο τρομακτική που πολύ φοβούνται να την δημοσιοποιήσουν όμως εμείς χάρις τη βοήθεια του διδάκτωρ και κοσμήτορα της θεολογικής Λουξεμβούργου και συνέλληνα μας Δρ. Κ. Κομπεινάκη που έχει καταγωγή από Πάτρα καταφέραμε να σας παρουσιάσουμε μερικά από τα στατιστικά της έρευνας. Επιπλέον η ομάδα του orthodoxia.me θα ήθελε να τον ευχαριστήσει που απάντησε μερικές από τις ερωτήσεις μας που τις παραθέτουμε παρακάτω.

ΕΑΝ ΓΊΝΟΥΝ 667΄+ ΒΟΥΤΙΈΣ ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΑΘΕΟ;;;

Η έρευνας μας δεν καλύπτει αυτές τις περιπτώσεις όμως σύμφωνα με την θεωρία του Κάντ το παιδί δεν θα βγει άθεο γιατί το 666 θα έχει εξουδετερωθεί, αυτή είναι μια καλή πρακτική λύση να ακολουθήσουν όσοι γονείς βούτηξαν το παιδί τους πάνω από 3ης φορές.

ΕΑΝ Η ΒΆΠΤΙΣΗ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΙΣΗΜΕΡΊΑ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;

Από την έρευνα μας βγήκε το συμπέρασμα ότι και από τις 4 βαπτίσεις που έγιναν σε Ισημερία και τα 4 παιδιά έγιναν σατανιστές και καταζητούνται από τις αρχές.

Δυστυχώς δεν έχουμε την άδεια του Δρ. να δημοσιεύσουμε όλες τις ερωτήσεις όμως φήμες λένε ότι θα απαντήσει κάποιες από τις ερωτήσεις σας στα σχόλια από κάτω.

~ΠΑΤΕΡ ΙΩΑΝΝΗΣ~

πηγη: ορθοδοξια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου