Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ , ΟΥΤΕ ΙΔΙΟΙ...


Την  παραπάνω φωτογραφία την αλιεύσαμε από αραβική σελίδα.

Το απόβρασμα που πατάει το νήπιο είναι από αυτούς που μπαίνουν σωρηδόν στην χώρα μας.

Δεν ξέρουμε ειλικρινά πόσες χιλιάδες τέτοιων υπανθρώπων, έχουν περάσει τα σύνορα της χώρας μας χάρη στην ανθελληνική κομμουνιστική κυβέρνηση που βρίσκεται στην εξουσία.

Γιατί με την ανοχή, για να μην πούμε με την πρόσκληση της απαράδεκτης μαφίας που κυβερνά, αυτά τα ανθρωποειδή έχουν αυξήσει επικίνδυνα τον αριθμό τους.

Και από την στιγμή που μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο, να ποδοπατούν δηλαδή ένα βρέφος, είναι σίγουρο πως είναι ικανοί για οτιδήποτε.

Είναι πολύ πιθανό, τέτοια ή παρόμοια περιστατικά, να δούμε και εντός της χώρας όσο τους ανεχόμαστε. Και όσο ανεχόμαστε βεβαίως και αυτούς που τους κάλεσαν στην χώρα μας.

Εμείς ευχόμαστε κανενός Έλληνα το παιδί (και κανένα άλλο παιδί) να μην έχει αυτή την τύχη.

Αλλά πόσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε πως δεν θα συμβεί; Οπότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να απαλλαγούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα από την μαφία της υποτιθέμενης κυβέρνησης και στην συνέχεια  να απαλλαγούμε και από όλα τα ανθρωποειδή που έχουν -και θα έχουν μέχρι τότε- εισέλθει εντός του Ιερού Ελληνικού χώρου.


ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΣ






1 σχόλιο:

  1. ΣΩΣΤΑ...!!! Λοιπόν ΔΕΝ υπάρχουν 30-40-50 χιλ. Έλληνες που σκέφτονται έτσι ;;; Ένα γήπεδο σ΄έναν αγώνα π.χ. Παναθηναικού - Ολυνμπιακού είναι , τι λέτε το κανονίζουμε για την άλλη Κυρικά ;;;; ( είναι ΥΠΕΡ αρκετοί για την Αρχή ..!!! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή